Karkkikaupassa

maanantai 31. maaliskuuta 2014



Käväisin tänään namiostoksilla Uudenmaankadulla sijaitsevassa Sweet Heart -karkkikaupassa. Liike on todella kauniiksi laitettu. Sydän oli sulaa kaikkien niiden sokeristen herkkujen keskellä! Ulkoasu on kyllä ehdottomasti puoli ruokaa.

Kokoa itse oma Jelly Belly -pussi!
 




Minulla lähti tuliaisiksi mukaan muutama käsintehty vaahtokarkki sekä tietenkin salmiakkikolaa. Voiko olla mitään ihanampaa kuin käsintehdyt sitruunan ja kardemumman makuiset vaahtokarkit! 
 Näitä taivaallisen hyviä vaahtokarkkeja on saatava pian lisää! Mielettömän hyviä! 

Liikkeessä oli myös ihania leivontatarvikkeita, paperipillejä ja muuta pientä ihanaa.
Pian on käytävä hakemassa hieman lisää sokerisia herkkuja pääsiäistä varten!

Karkkikauppa Sweet Heart, Uudenmaankatu 32 Helsinki

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta - kiitos vinkistä! Ihanan näköisiä leivontatarvikkeita, ja kylläpä ne muutamat huolella valitut karkitkin maistuvat ihan spesiaaleilta, kun on tällaisesta paikasta hankittu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on aivan ihana kauppa! Kannattaa ehdottomasti piipahtaa. :) Ja aivan totta! Pienempi määrä speciaalikarkkeja on jostain syystä niin paljon herkullisempaakin kuin suuri määrä jotain teollisempia versioita. Melkein terveellisiä tällaisista paikoista hankitut. ;)

      Poista
  2. Tuolla pitäisi taas käydä - noita salmiakkikola-karkkeja on nyt näkynyt sen verran, että en kestä enää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli vähän sama juttu! En pystynyt odottaa enää, kun joka paikassa törmäsin salmiakkikolaan. :D Liian hyvää! En kyllä ihan tajua, miksi vaan yhden ostin. Olisi pitänyt ostaa vähintään kolme!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!