Tomaattibruschetta

maanantai 28. syyskuuta 2015

Tomaattibruschetta on täydellinen ruoka, kun sinulta löytyy ylimääräisiä ylikypsiä (tai ihan vain kypsiä) tomaatteja ja eiliseltä jäänyttä leipää. Ihanan yksinkertaista ja niin hyvää!

Tomaattibruschetta

6 tomaattia (niin kypsiä kuin mahdollista)
N. 8 patongin viipaletta
Pieni kourallinen basilikanlehtiä
Hyvää oliiviöljyä
Valkosipulinkynsi
Suolaa ja mustapippuria

Poista tomaateista siemenet ja pilko ne sitten niin pieniksi kuin mahdollista. Silppua basilika ja lisää se tomaattisilppuun. Lisää suolaa, mustapippuria ja pienen pieni tilkkanen oliiviöljyä. Ripaus sokeria myös halutessasi! Paista patonginviipaleet kevyesti ja raaputa sitten niiden päälle valkosipulia. Lisää tämän jälkeen oliiviöljyä paistetuille leiville ja sitten tomaattiseos. Tarjoile heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!